Woppily?

Wie ben ik?

Ik ben Sabine de bedenker, oprichter, maker, eigenaar van Woppily. Ik ben mama van Marlies (28/02/2018) en Martijn (09/09/2020), vrouw van Thomas, leerkracht in een basisschool en liefhebber van konijnen.
Mijn hobby's hebben altijd al bestaan uit creatief bezig zijn met iets.  Dat was van alles: tekenen, knutselen, juweeltjes maken, naaien noem maar op. Woppily is ontstaan uit een van deze creatieve hobby's. 

Hoe is Woppily ontstaan?

Toen ik voor het eerst onder de naam Woppily wat maakte waren dit (hand)tassen die ik helemaal zelf ontwierp en in elkaar naaide. Het speciale aan mijn tassen was voornamelijk dat er altijd wel ergens iets van een konijn in terug te vinden was. Tassen ontwerpen en maken doe ik nog steeds ontzettend graag maar toen kwam ons eerste kindje er en iedereen die kindjes heeft weet dat er dan nog weinig "vrijetijd" over schiet. 
Gezien Woppily toen mijn hobby was had ik niet meer voldoende tijd om hiermee bezig te zijn. Dus wordt dit nu alleen nog maar gedaan wanneer er iemand jarig is, er cadeautjes gemaakt worden. 

Waarom de naam Woppily?

Ik ben gestart met Woppily wanneer het nog een echte hobby was. Ondertussen is dit zo'n 6 jaar geleden. Ik ben altijd enorme fan geweest van konijnen. Ik ben al bijna zo'n 18 jaar konijnenmama. De naam voor mijn creatieve shop moest dus wel iets te maken hebben met mijn lievelingshobby en favoriete dier. Jullie kennen zeker wel het Engelse gezegde happily ever after of misschien ook wel hoppily ever after :D
Dat vond ik zo leuk klinken dus daar wilde ik iets mee doen. Daar is dan Woppily uit voort gekomen.

Waarvoor staat Woppily nu?

Bijna vier jaar geleden werd onze dochter geboren met een tandje. Vrij uniek want maar 1 op de 20 000 baby's worden geboren met een tandje. OP zeven weken viel dit tandje uit maar een paar weken later kwam haar tweede tandje al.

Ik ging op zoek naar een manier om haar tandjespijn te verlichten. In de winkels vond ik veel bijtringen maar of best zwaar of niet zo handig vond ik. Dus ging ik op zoek naar of ik iets zelf kon maken. Ik ontdekte een webshop met siliconen kralen en DIY versies. Geweldig vond ik want ik ben heel graag creatief bezig. Zo maakte ik voor haar ons eerste speelkoord. Bestaat uit een bijtfiguur met kralen aan en een lus waardoor je het op veel plaatsen kan vastmaken. Maar eigenlijk was ze hier nog wat klein voor. De bijtfiguur was nog iets te zwaar. Dus vond ik daar ook nog een alternatief, namelijk een (voedings)ketting.
Een ketting die je als mama kan dragen en die je kan dragen als 

Wat is mijn droom voor Woppily?


Webshop gemaakt met EasyWebshop